Referenties

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Met HANteacher verzorgden we de aanwezigheidsregistratie voor ruim 3.500 studenten van de Faculteit Economie en Management. Hiermee probeerden we op een simpele moderne manier een beter inzicht te krijgen in de aanwezigheid van de studenten.

De Alk & Heijnen

De Alk & Heijnen

Voor De Alk & Heijnen hebben we een uniek systeem gebouwd om toegang te verlenen tot online lesmateriaal; inclusief een betaalsysteem om aankopen te kunnen doen.

IJssalon Macellaio

IJssalon Macellaio

Voor IJssalon Macellaio in 's-Heerenberg hebben we een applicatie ontwikkeld voor op een Tv-scherm. Het resultaat is merkbaar! Een groot bereik van klanten door de toepassing van deze moderne informatiebron. De beste realtime reclame voor eigen producten en daarnaast altijd het laatste nieuws direct beschikbaar.

Hans Hoogveld Elektra

Hans Hoogveld Elektra

Voor Hans Hoogveld Elektra realiseerden wij een nieuwe, moderne, responsieve website. Alle pagina's zijn gemakkelijk aan te passen, foto's zijn simpel toe te voegen en de animatie in het logo zorgt voor de finishing touch.

NoodzaakOpleidingen

NoodzaakOpleidingen

Voor NoodzaakOpleidingen ontwikkelden wij een uniek betaalsysteem om workshops te kunnen verkopen via de website. Het systeem is van alle gemakken voorzien: van het afhandelen van een iDEAL-betaling tot het automatisch genereren van een deelnemerslijst.

Financiƫle Studievereniging HAN

Financiƫle Studievereniging HAN

Voor FS HAN hebben wij een uitgebreid content management systeem ontwikkeld. Studenten kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor evenementen en kantoren kunnen zelf hun profiel en vacatures beheren.